Víkendový program: Starší dorastenci privítajú Spartak Trnava, mladší žiaci budú hostiť Žilinu

  1. Domov
  2. A mužstvo
  3. Víkendový program: Starší dorastenci privítajú Spartak Trnava, mladší žiaci budú hostiť Žilinu

Štvrtý augustový víkend prinesie ďalšie zápasy mužských aj mládežníckych kategórií RSC Hamsik Academy. Doma budú hrať starší dorastenci, mladší žiaci, žiacke B-tímy, dievčatá aj B-mužstvo.

A-mužstvo bude hrať opäť vonku, tentokrát v rámci 4. kola III. ligy Západ na ihrisku FKM Nové Zámky, a to v sobotu 24. augusta od 16.30 h.

B-mužstvo čaká v nedeľu 25. augusta o 16.00 h v Hrochoti derby stretnutie 4. kola VI. ligy skupiny C proti Šalkovej.

Starší dorastenci sa po prvýkrát v sezóne predstavia doma v Rakytovciach. V sobotu o 11.00 h privítajú v rámci 2. kola I. ligy devätnástku FC Spartak Trnava. Mladší dorastenci nebudú hrať tento víkend súťažný zápas.

Starších žiakov čaká v sobotu cesta do Žiliny. Pätnástka nastúpi na duel 2. kola I. ligy skupiny Stred o 11.00 h, štrnástka o 13.00 h.

Mladší žiaci si zas v sobotu zmerajú sily s rovesníkmi zo Žiliny doma v Podlaviciach. Trinástka bude hrať od 11.00 h a dvanástka od 12.30 h.

Žiacke B-tímy čaká prvé kolo novej sezóny II. ligy SsFZ sk. C proti Oranjes Zvolen. Béčko starších žiakov bude hrať v nedeľu v Rudlovej od 10.00 h a rezerva mladších žiakov od 11.45 h.

Aj dievčatá odštartujú sezónu v nedeľu v Rudlovej. Juniorky sa v rámci 1. kola I. ligy skupiny B stretnú so súperkami z FK Pohronie o 14.00 h a žiačky o 16.00 h.

Sumár akadémie z uplynulého víkendu nájdete tu.

Ďalšie novinky