Muži postúpili v pohári do tretieho kola cez štvrtoligovú Bešeňovú

  1. Domov
  2. A mužstvo
  3. Muži postúpili v pohári do tretieho kola cez štvrtoligovú Bešeňovú

Naše A-mužstvo sa v utorok 27. augusta predstavilo v rámci 2. kola Slovnaft Cupu na pôde štvrtoligistu OŠK Bešeňová.

Prvý polčas góly nepriniesol, ale po zmene strán už náš tím splnil úlohu favorita. Krátko po príchode na ihrisko otvoril skóre po prihrávke Vladimíra Barboru z krídelného priestoru striedajúci Patrik Abrahám a v 76. minúte zvýšil na konečných 0:2 po individuálnej akcii Jaroslav Vavák, ktorý nastúpil do druhého polčasu. Naši muži tak postúpili do 3. kola, v ktorom ich čaká šiestoligista TJ Partizán Ľubeľa. Nasledujúci zápas odohrajú v sobotu 31. augusta od 16.30 h, keď na Mestskom mládežníckom štadióne v Radvani-Kráľovej privítajú FK Inter Bratislava.

Juraj Homola, tréner RSC Hamsik Academy: „V prvom polčase sme boli veľmi pomalí, málo sme otáčali ťažisko. Dostali sme sa len do pološancí, možno že vyložená šanca bola jedna. Súper dobre bránil, prehusťoval priestory, tak sa nám ťažko presadzovalo na ťažkom teréne. V druhom polčase sme hru zrýchlili, zjednodušili, častejšie sme otáčali ťažisko. Mali sme okrem gólov ešte dve-tri čisté šance, kde sme mohli vyhrať aj vyšším rozdielom, ale sme radi za víťazstvo. Dostali šancu hráči, ktorí hrávajú menej, alebo hráči z U19, niektorí sa svojej šance chytili lepšie, niektorí horšie, takže v tomto smere spokojnosť, že dostali príležitosť aj hráči širšieho kádra. Zápas sa hral v príjemnom prostredí, ďakujeme domácim za privítanie a fair play zápas, prajeme im veľa šťastia. Ideme sa pripraviť na zápas Interom Bratislava, v ktorom chceme byť úspešní.“

Slovnaft Cup – 2. kolo – utorok 27.08.2024, 17.00 h – Bešeňová

OŠK Bešeňová – RSC Hamsik Academy Banská Bystrica 0:2 (0:0)

Góly: 59. Abrahám, 76. Vavák. ŽK: 23. Bartoš, 84. Janiga – 78. Krištof, 90. Tonkovič. Rozhodovali: Micheľ – Adamčo, Cisko. Diváci: 300.

Zostava OŠK Bešeňová: Pažítka – Olos (73. Baran), Baďo, Hazucha, J. Kalanka, Janiga (C), Mrva, Kútnik (73. Baďo), Hutník (28. Berko), Dolník (60. M. Kalanka), Bartoš.
Tréner: J. Kapláň.

Zostava RSC Hamsik Academy: Hamrák – Gallo (55. Abrahám), Krištof (84. Tonkovič), Bucheň (46. Vavák), Puškár (69. A. Jackuliak), Klandúch, Holub, D. Rusko (84. Beták), Sásik, Kapor (C), Barbora.
Tréner: J. Homola.

Ďalšie novinky