Víkendový program: Mladší dorastenci aj žiaci proti Ružomberku, dievčatá privítajú Žilinu

  1. Domov
  2. Novinky
  3. Víkendový program: Mladší dorastenci aj žiaci proti Ružomberku, dievčatá privítajú Žilinu

Tento víkend bude v našej akadémii patriť najmä meraniam síl s MFK Ružomberok. Proti rovesníkom z Liptova si zahrajú naši mladší dorastenci a starší aj mladší žiaci. V nedeľu v Rudlovej sa žiacke B-tímy stretnú s Brusnom, dievčatá so Žilinou.

B-mužstvo v nedeľu 8. septembra o 15.30 h privíta v rámci 6. kola VI. ligy skupiny C doma v Hrochoti v súboji prvého s dvanástym Dudince.

Mladší dorastenci vycestujú v sobotu 7. septembra do Likavky, kde sa stretnú s domácim Ružomberkom. Sedemnástka bude hrať duel 4. kola I. ligy od 11.00 h a šestnástka od 13.15 h.

Starší žiaci zas rovesníkov z Ružomberka privítajú v sobotu doma v Podlaviciach. Pätnástka nastúpi na stretnutie 4. kola I. ligy skupiny Stred o 10.00 h, štrnástka o 12.00 h.

Mladších žiakov čaká v sobotu cesta do Černovej, taktiež sa stretnú s Ružomberčanmi. Trinástka od 100.0 h a dvanástka od 11.30 h.

Žiacke B-tímy v rámci 6. kola II. ligy SsFZ sk. C privítajú v nedeľu v Rudlovej súpera z Brusna. Béčko starších žiakov čaká úvodný výkop o 10.00 h a rezervu mladších žiakov o 11.45 h.

Dievčatá sa taktiež predstavia v nedeľu v Rudlovej. Juniorky budú v 3. kole I. ligy sk. B hostiť Žilinčanky od 14.00 h a žiačky od 16.00 h.

Sumár akadémie z uplynulého víkendu nájdete tu.

Ďalšie novinky