Ženy vonku bodovali naplno proti Martinu

  1. Domov
  2. Novinky
  3. Ženy vonku bodovali naplno proti Martinu

Ženy RSC Hamsik Academy Banská Bystrica si v sobotu 28. septembra v Košťanoch nad Turcom pripísali druhú výhru v sezóne, keď rozdielom triedy porazili domáce Martinčanky. V tabuľke II. ligy žien im po piatom kole patrí piate miesto.

Julián Krull, tréner žien RSC HA: „V zápase s Martinom sme chceli nadviazať na dobrý výkon z predchádzajúceho zápasu, ale s rozdielom, že chceme byť úspešnejší v zakončovaní. V zápase sme súpera nepustili do žiadnej vyloženej šance, ale na druhej strane, bojovný súper, niekedy až zákerný, vyslovene kazil futbal. Nám sa ale podarilo skórovať v prvom polčase. Začiatok druhého bol veľmi nervózny, ale už od 65. minúty sme sa dostávali do šancí, ktoré sme aj využili. Veríme, že aj v ďalších zápasoch budeme pokračovať v takýchto výkonoch a budeme aj výsledkovo úspešní.“

Nasledujúci zápas odohrajú ženy RSC Hamsik Academy v sobotu 5. októbra od 11.00 h v Hrochoti proti FK Kozmos.

II. liga žien – 5. kolo – sobota 28.09.2024, 11.00 h – Košťany nad Turcom

MŠK FOMAT Martin – RSC Hamsik Academy Banská Bystrica 0:3 (0:1)

Góly: 26. a 72. Ondíková, 77. Korčoková. Bez kariet. Rozhodovali: Štancel – Paľovčík. Diváci: 30.

Hamsik Academy: Ďuriančiková – Jamrichová, Ogureková, Krajanová, Ferenčíková (46. Čierniková), Kislingerová (C), Kopecká (72. Vrábľová), Babjaková, Zavaterníková (83. Migaľová), Ondíková (72. Cmoríková), Pančíková (46. Korčoková).
Tréner: Julián Krull.

Ďalšie novinky