Sumár akadémie: Žiačky porazili rovesníčky z Prievidze, juniorky prehrali

  1. Domov
  2. Akademia
  3. Sumár akadémie: Žiačky porazili rovesníčky z Prievidze, juniorky prehrali

Počas uplynulého víkendu boli spomedzi našich mládežníckych tímov v akcii len dievčatá. V nedeľu 15. septembra si vonku zmerali sily s rovesníčkami z Prievidze. Zatiaľ čo juniorky tesne prehrali, žiačky bodovali naplno.

WU19

I. LD WU19 – sk. B – 4. kolo – nedeľa 15.09.2024, 11.00 h – Oslany

FC Baník Prievidza – RSC Hamsik Academy Banská Bystrica 2:1 (0:1)

Góly: 74. a 87. Geczyová – 34. Barteková. ŽK: 34. Čertíková.

Zostava RSC HA WU19: Selnekovičová – Lešová (74. Mesiarová), Mojžišová, Krajanová (C), Nigriniová, Vrábľová, Babjaková, Barteková, Ondíková (79. Šajgalíková), Pisarovičová, Cmoríková (50. Kopecká).

Radovan Spišiak, asistent trénera RSC HA WU19: „Začiatok zápasu bol zo strany našich dievčat ovplyvnený nerovným terénom, čo nám robilo problémy. Od 20. minúty sme prevzali iniciatívu, z čoho pramenilo niekoľko vyložených gólových príležitostí. Strelecky sa však dokázala presadiť len v 34. minúte Barteková. Po zmene strán sa domáce hráčky snažili nakopávanými loptami dostať do šancí, ale naša obrana si s tým dlho vedela poradiť. Na druhej strane sme opäť nedokázali premeniť čisté šance, čo sa nám vypomstilo a domáce hráčky v závere stretnutia dvomi gólmi strhli víťazstvo na svoju stranu. Veríme, že prelomíme streleckú smolu, pretože v posledných troch zápasoch sme mohli mať o 8 bodov viac.“

WU19: výsledkyprogramtabuľka


WU15

I. LŽ WU15 – sk. B – 4. kolo – nedeľa 15.09.2024, 13.00 h – Oslany

FC Baník Prievidza – RSC Hamsik Academy Banská Bystrica 0:3 (0:1)

Góly: 5. Spišiaková, 54. Masaryková, 66. Beranová.

Zostava RSC HA WU15: Ivanová, Gyalókay, Helexová, Stanová, Beranová, Masaryková, Raffajová, Spišiaková, Dobríková, Šuľajová, Fekiačová (C), Hrušecká, Béreš.

Daniel Babjak, asistent trénera RSC HA WU15: „Hneď na za začiatku zápasu sa podarilo útočníčke Spišiakovej streliť gól, čo nás malo upokojiť, ale opak bol pravdou. Naše hráčky sa zbytočne vybíjali v osobných súbojoch a paradoxne mal súper mierne navrch. Druhý polčas sme kombinačnou hrou dominovali a Masaryková s Beranovou upravili na 0:3.“

WU15: výsledkyprogramtabuľka


Predchádzajúci sumár akadémie nájdete tu.

Ďalšie novinky