Muži si na záver prípravy poradili s devätnástkou Podbrezovej

  1. Domov
  2. A mužstvo
  3. Muži si na záver prípravy poradili s devätnástkou Podbrezovej

Naši muži majú za sebou posledný letný prípravný zápas.

Posledným súperom nášho A-mužstva v letnej príprave 2023 boli dorastenci FK Železiarne Podbrezová. Duel sa odohral v sobotu 29. júla od 10.00 h vo Valaskej. Zverenci trénera Denisa Tomaškoviča sa na novú sezónu naladili víťazne, keď po góloch Mateja Rosenbergera, Adama Jackuliaka a Denisa Janča zvíťazili 3:1. Naši muži odštartujú sezónu už v stredu 2. augusta, keď sa o 17.30 h predstavia na ihrisku piatoligového FK Brezno, a to v rámci 1. kola Slovnaft Cupu. Prvý treťoligový duel v novom ročníku odohrá naše A-mužstvo v nedeľu 6. augusta od 17.00 h v Podkoniciach.

Denis Tomaškovič, tréner RSC Hamsik Academy: „Bez ohľadu na výsledok, odohrali sme asi najlepších 60 minút v príprave. Mrzí ma, že ani dnes sme sa nevyhli individuálnym chybám, po jednej z nich sme inkasovali prvý gól. Keď odstránime toto a udržíme tempo zápasu i organizáciu hry na rovnakej úrovní po celých 90 minút, tak to bude výborné. Jednoznačne však nie som spokojný s efektivitou. V zápase, hlavne v prvom polčase, sme si vypracovali veľa vyložených príležitostí, ktoré musíme premeniť. Myslím si, že dnes sme sa naladili dobre na začiatok sezóny. Teraz už len popracovať na detailoch. Všetci sa už tešíme na prvý pohárový zápas, ktorý odohráme v stredu v Brezne.“

Prípravný zápas – sobota 29.07.2023, 10.00 h – Valaská

FK Železiarne Podbrezová U19 – RSC Hamsik Academy 1:3

Góly RSC HA: Rosenberger, A. Jackuliak, Jančo.

Základná zostava RSC HA: Slančík – Netolický, Kapor, Holub, Griglak – Výbošťok, Komár, Jančo – A. Jackuliak, Somov, Rosenberger.

Striedali: Dovec, Ždánsky, Novak, Šteiniger, Mlynárik, Ceniga, Bobrovský, Abrahám.

Prípravné zápasy mužov RSC Hamsik Academy – leto 2023

FK Pohronie – RSC Hamsik Academy 6:1

1. FC Slovácko B – RSC Hamsik Academy 0:0

MŠK Púchov – RSC Hamsik Academy 3:0

FK Železiarne Podbrezová U19 – RSC Hamsik Academy 1:3

Ďalšie novinky