Program víkendu: Dorastenci privítajú Považskú Bystricu, muži u lídra tabuľky

  1. Domov
  2. A mužstvo
  3. Program víkendu: Dorastenci privítajú Považskú Bystricu, muži u lídra tabuľky

Počas štvrtého septembrového víkendu budú v akcii naši muži, dorastenci a žiacke B-tímy. Prvoligové žiacke družstvá a dievčatá majú vo svojich súťažiach voľno.

Muži sa v sobotu 23. septembra od 15.30 h predstavia v rámci 8. kola III. ligy Západ na pôde lídra tabuľky OFK Baník Lehota pod Vtáčnikom, kde budú chcieť natiahnuť 4-zápasovú sériu bez prehry.

B-tím mužov bude hrať doma v Hrochoti. V nedeľu 24. septembra o 15.30 h privíta v rámci 7. kola VI. ligy skupiny C súpera z Bacúcha.

Dorastenci budú v sobotu na umelej tráve v Rudlovej hostiť v rámci 7. kola II. ligy Západ rovesníkov z MŠK Považská Bystrica. Starší dorast bude bojovať o tretiu výhru v rade a natiahnutie série bez prehry na päť zápasov od 11.00 h. Mladší dorastenci sa zas od 13.30 h pokúsia pridať šieste víťazstvo po sebe.

B-tím dorastu zabojuje o tretiu výhru v rade v nedeľu od 13.00 h. V stretnutí 5. kola IV. ligy Stred si zmeria sily s domácou Kremnicou.

B-tímy žiakov sa v nedeľu v Rudlovej stretnú v rámci 7. kola II. ligy skupiny C s Krupinou. Rezerva starších žiakov bude hrať od 10.00 h, béčko mladších žiakov od 11.45 h.

Ďalšie novinky