Muži v druhom zimnom prípravnom zápase porazili Třinec

  1. Domov
  2. A mužstvo
  3. Muži v druhom zimnom prípravnom zápase porazili Třinec

Naše A-mužstvo hostilo v piatok 2. februára na umelej tráve v Rudlovej českého treťoligistu FK Třinec.

Ako prví skórovali hostia, keď v 27. minúte Dadak odcentroval z ľavého krídla a na zadnej tyči zakončil presne Omasta – 0:1. Naši hráči však už zakrátko otočili stav stretnutia vo svoj prospech. V 30. minúte sa po centri z pravej strany dostal k lopte pred bránou osamotený Denis Jančo, ktorý zblízka prekonal gólmana Třinca – 1:1. V 32. minúte zas Marek Netolický využil chybu hostí v rozohrávke a svoj samostatný únik zakončil chladnokrvne k ľavej tyči súperovej brány – 2:1. Posledný gól duelu sme videli krátko po zmene strán. Patrik Abrahám v 50. minúte nádhernou prihrávkou zo stredu poľa vysunul do nájazdu Malsora Ajetiho, ktorý rutinérsky skóroval – 3:1. Naše A-mužstvo tak po zápase v Brezne vyhralo aj druhý duel v zimnom prípravnom období. Ďalší čaká zverencov Denisa Tomaškoviča už v sobotu 3. februára o 11.00 h na ihrisku treťoligového Lučenca.

Denis Tomaškovič, tréner RSC Hamsik Academy: „Výborný zápas s výborným súperom. Odohrali sme zápas, v ktorom všetci plnili taktické pokyny v defenzíve a boli sme kreatívni aj nebezpeční v ofenzíve. Zdá sa, že veľmi dobre zapadajú do mužstva noví hráči. Priniesli nám do mužstva to, čo nám chýbalo v jesennej časti, a to je agresivita v strede poľa a kreativita v krídelných priestoroch. V tréningovom procese musíme naďalej pracovať na detailoch, aby sme boli ešte dôslednejší v defenzíve a nebezpečnejší v ofenzíve. Ďakujem súperovi za kvalitný zápas, z môjho pohľadu vo výbornom tempe.“

Prípravný zápas – piatok 02.02.2024, 11.00 h – UT Rudlová

RSC Hamsik Academy – FK Třinec 3:1 (2:1)

Góly: 30. Jančo, 32. Netolický, 50. Ajeti – 27. Omasta.

Zostava RSC Hamsik Academy: Slančík (68. Gočaltovský) – A. Jackuliak (79. Puškár), Jenat (60. Griglak), Kapor, P. Hanes – Holub, Netolický – Krištof (73. Ceniga), Jančo (68. Beran), Ajeti (62. Somov) – Abrahám (50. Kukučka).

Ďalšie novinky