B-tím mužov odštartoval jar víťazne

  1. Domov
  2. A mužstvo B
  3. B-tím mužov odštartoval jar víťazne

Naše B-mužstvo odštartovalo jarnú časť v VI. lige skupine C v nedeľu 24. marca o 15.00 h na pôde OFK Hliník nad Hronom.

Na úvodný gól Mareka Puškára zo 14. minúty odpovedali domáci už o šesť minút neskôr, ale po polhodine hry prinavrátil nášmu tímu vedenie Patrik Palko. V úvode druhého polčasu zvýšil na 1:3 svojím druhým presným zásahom Puškár. Domácim sa v 57. minúte podarilo znížiť na 2:3, ale naši hráči si už tesné vedenie postrážili. Po víťaznom vstupe do jarnej časti patrí nášmu mužskému B-tímu v tabuľke 5. miesto, pričom na svojho posledného súpera stráca už len bod. Nasledujúci zápas odohrá v nedeľu 31. marca od 15.00 h doma v Hrochoti proti lídrovi tabuľky zo Sásovej.

Pavol Zlevský, tréner RSC Hamsik Academy B: „Vedeli sme, že v Hliníku nás čaká ťažký zápas a určite sme nechceli začať jarnú časť tak, ako jesennú. Náš cieľ bol jasný, nevybehnúť na súpera bez rozumu ako sme to robili predtým. Musím povedať, že chlapci naozaj splnili do bodky všetko, čo sme si povedali v šatni. Už nechceme hrať ten futbal, že síce sme celý zápas lepší, ale našou mladíckou neskúsenosťou sme prehrali množstvo zápasov. Veľmi ma teší, že aj naši dorastenci tento zápas ustáli s veľkou pokorou a dali do zápasu všetko. Skutočne sa teším prvým jarným bodom, ktoré sme si určite zaslúžili. Chcem však poďakovať aj súperovi, ktorý sa snažil hrať futbal a neurobila sa z toho dráma ako to obyčajne býva.“

VI. liga skupina C – 14. kolo – nedeľa 24.03.2024, 15.00 h – Hliník nad Hronom

OFK Hliník nad Hronom – RSC Hamsik Academy B 2:3 (1:2)

Góly: 20. Kliman, 57. Domiňák – 14. a 48. Puškár, 30. Palko. ŽK: 61. Neto – 23. Puškár, 89. Sláva, 90. Dovec. Rozhodovali: Jačmeník – Kováč, Polomský. Diváci: 150.

Zostava RSC Hamsik Academy B: Dovec – Jursa, Boľf, Žirko, F. Hraško (C), Mlynárik (88. Sláva), Palko, Mandík, Puškár, Tomahogh, Beran.

Ďalšie novinky