Muži u lídra tabuľky natiahli sériu bez prehry

  1. Domov
  2. A mužstvo
  3. Muži u lídra tabuľky natiahli sériu bez prehry

Naše A-mužstvo v sobotu 13. apríla vo Zvolene remizovalo bez gólov s domácim lídrom tabuľky. Sériu bez prehry tak natiahlo na päť zápasov.

Takmer štyristo divákov v derby stretnutí 22. kola III. ligy Západ gól nevidelo. Obe mužstvá hrali pozorne v defenzíve a vyložené šance neprichádzali ani po rohových kopoch a iných štandardných situáciách. Takmer po hodine hry sa po chybe v rozohrávke nášho tímu dostal do zaujímavej pozície útočník domácich Matej Starší, ale s jeho prízemnou strelou z hranice šestnástky si brankár Adrián Slančík poľahky poradil. Priebeh duelu ale inak zodpovedal bezgólovému výsledku. Naše A-mužstvo čaká ďalší zápas v sobotu 20. apríla o 16.30 h na Mestskom mládežníckom štadióne v Radvani proti Lehote pod Vtáčnikom. V tabuľke nám aktuálne patrí 6. miesto, ale na druhú Galantu strácame len dva body.

Foto: MFK Zvolen (Pavol Telúch)

Denis Tomaškovič, tréner RSC Hamsik Academy: „Mali sme výborný prvý polčas, v ktorom sme na ťažkom teréne dokázali výborne kombinovať a herne sme dominovali, no súper dobre bránil. Ťažko sa nám presadzovalo v poslednej tretine ihriska a dokázali sme si vypracovať len pološance, z ktorých sme nedokázali nič vyťažiť. V druhom polčase sme nedokázali využiť vyššie postavenie súpera, čo ma mrzí. Do každého zápasu, rovnako aj do tohto, sme išli s cieľom vyhrať. Pri troške šťastia sa nám to mohlo podariť aj v tomto zápase, ale remízu považujem za spravodlivú. Som hrdý na hráčov, ako pristupujú k zápasom. Na všetkých hráčoch je vidieť neskutočná vôľa víťaziť a bojovať za náš klub. Mrzia ma niektoré veci, ktoré sa udiali počas zápasu, lebo futbal je krásny šport, plný emócií, no mali by sme si zachovať rešpekt jeden voči druhému.“

Foto: MFK Zvolen (Pavol Telúch)

III. liga Západ – 22. kolo – sobota 13.04.2024, 16.30 h – Zvolen

MFK Zvolen – RSC Hamsik Academy 0:0 (0:0)

ŽK: 44. Pollák, 90. Gaško – 19. Abrahám, 44. Jenat, 83. Netolický. ČK: 88. R. Kánik (RT hostia). Rozhodovali: Janček – Hrenák, Haring. Diváci: 384.

Zostava MFK Zvolen: Krejčí – Gaško, Nosko, Prikryl – Solivajs, Snitka (C), Konder, Lichý (46. Kalmár), Šteiniger (46. Sučák) – Starší, V. Tóth (16. Pollák, 79. Muráň).
Tréner: D. Tóth.

Zostava RSC Hamsik Academy: Slančík – Santos (88. Palko), Jenat, Kapor, Hanes – Holub (39. Beran), Netolický – Somov, Jančo, Krištof (76. Puškár) – Abrahám (C).
Tréner: D. Tomaškovič.

Ostatné výsledky 22. kola III. ligy Západ

OFK Baník Lehota pod Vtáčnikom – FK Podkonice 2:1

FK Dubnica nad Váhom – AFC Nové Mesto nad Váhom 1:3

FC Žolík Malacky – FK Beluša 1:1

TJ Družstevník Veľké Ludince – FC Slovan Galanta 0:0

ŠKF Sereď – OK Častkovce 2:2

FK Rača Bratislava – MŠK FOMAT Martin 1:1

FK Slovan Duslo Šaľa – TJ Jednota Bánová 2:0

FOTO: MFK ZVOLEN (PAVOL TELÚCH)

Ďalšie novinky