B-tím mužov doma porazil Priechod

  1. Domov
  2. A mužstvo B
  3. B-tím mužov doma porazil Priechod

Naše B-mužstvo v nedeľu doma v Hrochoti zdolalo Priechod, ktorý dovtedy na jar ešte neprehral.

Oba góly strelil Marek Puškár. Zverenci trénera Pavla Zlevského ťahajú v VI. lige skupine C už 11-zápasovú sériu bez prehry, v rámci ktorej remizovali len raz. V tabuľke sa posunuli už na 4. miesto. Ďalší zápas ich čaká v nedeľu 21. apríla o 16.00 h v Čiernom Balogu.

Pavol Zlevský, tréner RSC Hamsik Academy B: „Do každého zápasu sa snažíme ísť s pokorou a zdravým rešpektom, aby sme nedoplácali na chyby, ktoré sme robili na jeseň. Koniec koncov, presne zápas v Priechode nám ukázal, že nemôžme hrať nerozvážne. Veľmi chlapcov chválim za trpezlivosť a prístup. Som rád, že slová, ktoré sme si povedali v šatni, naozaj naplnili a zápas sme zvládli na výbornú. Je naozaj veľmi dobré, že B-tím spĺňa to, čo potrebujeme, aby naši dorastenci dostávali šancu, a tak sa pripravovali na mužský futbal. Aby som nechválil len mladých, tak môžem povedať, že hráči z Hrochote nemajú problém naskočiť do zápasu a sú jeho plnohodnotnou súčasťou. Ideme ďalej.“

VI. liga skupina C – 17. kolo – nedeľa 14.04.2024, 15.30 h – Hrochoť

RSC Hamsik Academy B – OFK 1950 Priechod 2:0 (0:0)

Góly: 70. a 81. Puškár. ŽK: 58. Krasniqi – 62. Barta, 77. Zeleňanský, 80. Pat. Vajda, 90. Štulajter. Rozhodovali: Laššák – Holas, Polomský. Diváci: 250.

Zostava RSC Hamsik Academy B: Dovec – Hraško (C), Boľf, Žirko, Baitar, Kovalčík (46. Tomahogh), Palko, Mandík (87. M. Mazúch), Puškár, E. Mlynárik (87. A. Mazúch), Krasniqi (77. Sláva).
Tréner: P. Zlevský.

Zostava OFK 1950 Priechod: Ambroz – P. Slobodník (75. Lasheen), Pat. Vajda, P. Reptiš, R. Reptiš, Vozár, Rakyta (46. Barta), Zeleňanský (87. Hudec), Fojtík (65. Janík), H. Kollár, Štulajter (C).
Tréner: N. Dikácz.

Foto: BBonline.sk (Maroš Búrik)

Ďalšie novinky