B-tím mužov opäť bodoval naplno

  1. Domov
  2. A mužstvo B
  3. B-tím mužov opäť bodoval naplno

Naše B-mužstvo v nedeľu 21. apríla v Čiernom Balogu natiahlo šnúru bez prehry už na dvanásť zápasov, z ktorých remizovalo len v jednom. Na výsledku 0:4 sa hetrikom podieľal Patrik Palko.

Pavol Zlevský, tréner RSC Hamsik Academy B: „Na zápas s Balogom som sa tešil, lebo je to mužstvo, ktoré chce hrať futbal a nebráni 90 minút na svojej polovici ihriska, čo nám vyhovuje, lebo sme mužstvo s ofenzívnou chuťou. Do zápasu sme vstúpili veľmi dobre, keď sme dali rýchle góly a v podstate bolo po zápase. Ten druhý polčas pôsobil veľmi utrápene z našej strany. To, čo sme si povedali v šatni, absolútne nefungovalo, ale podarilo sa nám streliť ešte jeden gól a bolo po zápase. Pochváliť by som chcel nášho čarostrelca prezývaného „Ananás“, ktorý dal tri góly, a chlapcov za prístup, hlavne v tom prvom polčase. Ideme ďalej. Verím, že na víťaznej vlne.“

Nášmu B-mužstvu patrí v tabuľke VI. ligy skupiny C po 18. kole 4. priečka. Nasledujúci zápas odohrá v nedeľu 28. apríla od 16.00 h doma v Hrochoti proti Krupine.

VI. liga skupina C – 18. kolo – nedeľa 21.04.2024, 13.30 h – Čierny Balog

TJ Tatran Čierny Balog – RSC Hamsik Academy B 0:4 (0:3)

Góly: 4., 15. a 88. Palko, 28. Krasniqi. ŽK: 65. Zemko, 69. Borov, 77. Pečovský – 65. Palko, 67. Žirko, 77. Netolický. Rozhodovali: Bálint – Singlárová, Račko. Diváci: 120.

Zostava RSC Hamsik Academy B: Dovec – Hraško (C), Boľf, Žirko, Jursa, Netolický, Mandík (84. Slávia), Palko, E. Mlynárik (46. Tomahogh), Krasniqi (58. Baitar), Abrahám.

Ďalšie novinky