Muži opäť víťazne a s čistým kontom, vonku si poradili s Dubnicou

  1. Domov
  2. A mužstvo
  3. Muži opäť víťazne a s čistým kontom, vonku si poradili s Dubnicou

Naše A-mužstvo v sobotu 27. apríla v rámci 24. kola III. ligy Západ v Dubnici nad Váhom natiahlo šnúru bez prehry na sedem zápasov, pričom v posledných piatich nedostalo ani jeden gól.

Skóre stretnutia sa po prvýkrát menilo v 40. minúte, keď poslal náš tím do vedenia hlavičkou po rohovom kope z ľavej strany Samuel Jenat. V závere prvého polčasu mohol ešte zdvojnásobiť naše vedenie Patrik Abrahám, ale najlepší strelec súťaže tentokrát penaltu nepremenil, nohou zasiahol brankár Juraj Vavrúš. Poistku proti poslednému celku tabuľky napokon pridal v 85. minúte presnou strelou Denis Jančo. Po druhej výhre v rade nám v tabuľke patrí štvrtá priečka so stratou troch bodov na prvý MFK Zvolen. Nasledujúci zápas odohrajú naši muži v sobotu 4. mája na Mestskom mládežníckom štadióne v Radvani, kde o 17.00 h privítajú v šlágri Galantu.

Denis Tomaškovič, tréner RSC Hamsik Academy: „V prvom polčase sme hrali presne tak, ako sme si povedali. Hrali sme výborne, kombinačne a vypracovali sme si veľké množstvo gólových príležitostí, z ktorých sme dokázali premeniť len jednu. V druhom polčase sme začali dobre, nastrelili sme konštrukciu brány, no postupom času sme boli veľmi nepresní a chýbal nám pokoj v predfinálnej a finálnej fáze. Súper cítil stále šancu a aj hrozil z brejkov. Teší ma, že sme neinkasovali a potvrdili víťazstvo strelou Janča. Škoda, že sa nám nepodarilo dať druhý gól skôr, zápas by bol pokojnejší. Hráčov ale chcem pochváliť hlavne za prvý polčas a prístup k zápasu. V sobotu sa tešíme na dobrý zápas s dobrým súperom z Galanty.“

III. liga Západ – 24. kolo – sobota 27.04.2024, 16.30 h – Dubnica nad Váhom

FK Dubnica nad Váhom – RSC Hamsik Academy 0:2 (0:1)

Góly: 40. Jenat, 85. Jančo. Nepr. pen.: 44. Abrahám. ŽK: 27. Jambrich, 43. Samuhel, 58. Polčák – 45. Netolický, 63. A. Jackuliak. Rozhodovali: Šafárik – Dubravec, Mokrý. Diváci: 150.

Zostava FK Dubnica nad Váhom: Vavrúš – Porubčan, Jambrich (C), Ragan, Dobias (56. Miakiš), Bednár, Cyprian (76. Pištek), Samuhel, Polčák, Púček, Šimko.
Tréner: P. Gergely.

Zostava RSC Hamsik Academy: Slančík – Holub (71. P. Hanes), Jenat, Kapor, A. Jackuliak – Krištof (89. Palko), Beran, Jančo – Abrahám, Netolický (89. Kukučka), Somov (61. Puškár).
Tréner: D. Tomaškovič.

Ostatné výsledky 24. kola III. ligy Západ

FC Slovan Galanta – FK Podkonice 3:1

MFK Zvolen – TJ Jednota Bánová 1:1

FK Beluša – TJ Družstevník Veľké Ludince 2:1

ŠKF Sereď – AFC Nové Mesto nad Váhom 4:1

FK Rača Bratislava – FK Slovan Duslo Šaľa 0:0

OFK Baník Lehota pod Vtáčnikom – MŠK FOMAT Martin 0:1

FC Žolík Malacky – OK Častkovce 3:2

Foto: ilu. archív RSC HA.

Ďalšie novinky