B-tím mužov remizoval s Krupinou, inkasoval v samom závere

  1. Domov
  2. A mužstvo B
  3. B-tím mužov remizoval s Krupinou, inkasoval v samom závere

Naše B-mužstvo v nedeľu doma v Hrochoti tretiu výhru v rade nepridalo, keď hosťujúca Krupina vyrovnala na 1:1 v nadstavenom čase po rohovom kope. Skóre stretnutia otváral už v 12. minúte z odrazenej lopty po rohu Caio Mota Jabor. Naša mužská rezerva aspoň natiahla šnúru bez prehry na 13 zápasov.

Pavol Zlevský, tréner RSC HA B: „Vedeli sme, že zápas bude ťažký, lebo Krupina nechce hrať futbal a išli len po výsledku. To som povedal aj chlapcom v šatni. Povedal som im, že Krupina prišla sem na záverečných desať minút, čo sa do bodky aj potvrdilo, my sme nedokázali zareagovať a svojím doslova trápnym prístupom k celému zápasu sme dostali v nadstavenom čase gól. Za predvedenú hru sme si nezaslúžili vyhrať. Som dosť sklamaný z prístupu niektorých hráčov.“

Naše béčko sa v tabuľke VI. ligy skupiny C nachádza na 4. priečke. Nasledujúci zápas odohrá v nedeľu 5. mája od 16.30 h v Bacúchu.

VI. liga skupina C – 19. kolo – nedeľa 28.04.2024, 16.00 h – Hrochoť

RSC Hamsik Academy B – MFK Strojár Krupina 1:1 (1:0)

Góly: 12. Mota – 90+1. Haško. ŽK: 41. Mandík, 71. Puškár, 90. Jursa – 4. Babiak, 66. Valica. Rozhodovali: Foltán – Barboriak, Hromník. Diváci: 150.

Zostava RSC Hamsik Academy B: Gočaltovský – Hraško (C), Baitar, Žirko, Jursa, E. Mlynárik (10. Mota), Boľf, Mandík, Puškár, Krasniqi (79. Tomahogh), Kukučka (84. Sláva).
Tréner: P. Zlevský.

Foto: archív BBonline.sk.

Ďalšie novinky