B-tím mužov si poľahky poradil s predposlednou Hriňovou

  1. Domov
  2. A mužstvo B
  3. B-tím mužov si poľahky poradil s predposlednou Hriňovou

Naše B-mužstvo zareagovalo na prvú prehru v jarnej časti, v nedeľu doma v Hrochoti uštedrilo predposlednej Hriňovej kanára. Všetky góly si rozdelilo šesť rôznych strelcov.

Pavol Zlevský, tréner RSC Hamsik Academy B: „Čo povedať k zápasu s Hriňovou? Pricestovali polhodinu pred zápasom, a už to svedčilo o tom, že ich problém s hráčmi a pomaly sa rozpadajúcim mužstvom pretrváva. Prišli s jedným hráčom na striedanie, ktorý sa zranil hneď pri rozcvičke. V 20. minúte prišli o ďalšieho hráča, ktorý sa zrazil s vlastným brankárom. A bolo po futbale. Okrem šiestich gólov, ktoré sme dali, sme nepremenili množstvo šancí, čo ma mrzí, lebo sa nám to opakuje skoro v každom zápase. Chlapcom ďakujem a ideme ďalej.“

Nášmu B-mužstvu patrí v tabuľke VI. ligy skupiny C naďalej 4. priečka. Nasledujúci zápas odohrá v sobotu 25. mája od 19.00 h v Šalkovej.

VI. liga skupina C – 22. kolo – nedeľa 19.05.2024, 17.00 h – Hrochoť

RSC Hamsik Academy B – MFK Spartak Hriňová 6:0 (2:0)

Góly: 11. Krasniqi (pen.), 21. Tomahogh, 49. Baitar, 53. Palko, 72. Mandík, 85. Sláva. Nepr. pen.: 64. Mazúch. ČK: 82. Chovan. Rozhodovali: Barboriak – Šága, Hromník. Diváci: 120.

Zostava RSC Hamsik Academy B: Dovec – Hraško (C), Žirko (46. Baitar), Boľf, Jursa, Palko, Mandík, Mota, Krištof, Krasniqi (46. Mazúch), Tomahogh (66. Sláva).

Foto: archív BBonline.sk

Ďalšie novinky