Program víkendu: Starší žiaci privítajú rovesníkov z Lučenca, dievčatá budú hostiť prvú Žilinu

  1. Domov
  2. A mužstvo
  3. Program víkendu: Starší žiaci privítajú rovesníkov z Lučenca, dievčatá budú hostiť prvú Žilinu

Posledný októbrový víkend prinesie ďalšie majstrovské zápasy našich mužských aj mládežníckych tímov. Doma bude hrať áčko, starší žiaci, dievčatá či žiacke B-tímy.

A-mužstvo privíta v sobotu 28. októbra o 15.00 h na Mestskom mládežníckom štadióne v Radvani-Kráľovej v stretnutí 13. kola III. ligy Západ štrnásty celok tabuľky OK Častkovce. Pôjde o predposledné domáce vystúpenie našich mužov v zápasovo nahustenom závere jesennej časti.

B-mužstvo sa v nedeľu 29. októbra o 14.00 h doma v Hrochoti stretne v rámci 12. kola VI. ligy skupiny C s Dudincami.

Dorastenci vycestujú v nedeľu do Martina. Na umelej tráve Športového parku Pltníky ich čaká 12. kolo II. ligy Západ. Starší dorast nastúpi na svoj duel o 11.00 h, mladší o 13.30 h.

Starší žiaci budú hrať v rámci 10. kola I. ligy Stred v sobotu doma v Rudlovej proti rovesníkom z Lučenca. Pätnástka bude hrať od 10.00 h, štrnástka od 12.00 h.

Mladší žiaci zas vycestujú v nedeľu do Lučenca. Trinástku čaká zápas o 10.00 h, dvanástku o 11.30 h.

Dievčatá budú hrať v nedeľu doma na Mestskom mládežníckom štadióne v Radvani-Kráľovej proti Žiline, ktorá je prvá v juniorskej aj žiackej tabuľke I. ligy skupiny B. Juniorky nastúpia na stretnutie 8. kola o 11.00 h, žiačky o 13.00 h.

B-tím dorastu sa v rámci 10. kola IV. ligy Stred predstaví v nedeľu od 12.30 h na ihrisku TJ Družstevník Bzovík.

B-tímy žiakov budú v nedeľu v Rudlovej hostiť Banskú Štiavnicu. Rezerva starších žiakov bude hrať stretnutie 12. kola II. ligy skupiny C od 10.00 h, béčko mladších žiakov od 11.45 h.

Sumár mládeže z uplynulého víkendu nájdete tu.

Ďalšie novinky