Program víkendu: Dorastenci doma proti Skalici, mladší žiaci privítajú Podbrezovú

  1. Domov
  2. A mužstvo
  3. Program víkendu: Dorastenci doma proti Skalici, mladší žiaci privítajú Podbrezovú

Pred nami je prvý novembrový víkend, ktorý prinesie ďalšie majstrovské zápasy mužských i mládežníckych družstiev RSC Hamsik Academy Banská Bystrica. Niektoré naše tímy čakajú posledné zápasy v jesennej časti.

ZMENA: A-mužstvo bude hrať napokon s Veľkými Ludincami v rámci 14. kola III. ligy Západ „doma“, a to v nedeľu 5. novembra od 13.00 h na umelej tráve na Štiavničkách.

B-mužstvo čaká posledný zápas v jesennej časti VI. ligy skupiny C v nedeľu o 13.30 h v Lovči.

Dorastenci privítajú v sobotu 4. novembra v Rudlovej v rámci 13. kola II. ligy Západ rovesníkov zo Skalice. Starší dorast bude hrať od 11.00 h, mladší od 13.30 h.

Starší žiaci sa predstavia v sobotu na umelej tráve v Brezne, kde si v rámci 11. kola I. ligy Stred zmerajú sily s domácou Podbrezovou. Pätnástka nastúpi na svoj zápas o 10.00 h, štrnástka o 12.00 h.

Mladší žiaci budú hostiť súperov z Podbrezovej v nedeľu v Rudlovej. Trinástka sa predstaví od 10.00 h, dvanástka od 11.30 h.

Dievčatá sa predstavia v nedeľu v Bošanoch, kde sa stretnú s rovesníčkami z domácej GFC Regionálnej Akadémie, ktorá sídli v Topoľčanoch. Juniorky nastúpia na duel 9. kola I. ligy skupiny B o 11.00 h, žiačky o 13.00 h.

B-tím dorastu odohrá už v piatok 3. novembra od 17.30 h v Rudlovej svoj posledný zápas v jesennej časti IV. ligy Stred, keď privíta TJ Družstevník Bzovík.

Žiacke B-tímy čaká taktiež posledné jesenné vystúpenie. V rámci II. ligy skupiny C sa v nedeľu predstavia na ihrisku Brezna. B-tím starších žiakov bude hrať od 10.00 h a rezerva mladších žiakov od 11.45 h.

Sumár mládeže z uplynulého víkendu nájdete tu.

Ďalšie novinky