Víťazne aj v Lučenci, v treťom zimnom prípraváku dostali priestor dorastenci

  1. Domov
  2. A mužstvo
  3. Víťazne aj v Lučenci, v treťom zimnom prípraváku dostali priestor dorastenci

Naše A-mužstvo odohralo hneď deň po domácom stretnutí s českým treťoligistom z Třinca tretí zimný prípravný zápas. Na ihrisku účastníka III. ligy Východ v Lučenci zvíťazilo, keď sa v prvom polčase strelecky presadili dorastenci Samuel Šimo a Matthias Vlkolenský.

Denis Tomaškovič, tréner RSC Hamsik Academy: „Zápas proti mužstvu z III. ligy Východ sme odohrali na 90% s hráčmi kategórie U19. Chceli sme našich hráčov vidieť, ako budú pracovať pod väčším tlakom, či už časovým, alebo priestorovým. Musím povedať, že sme odohrali výborný zápas. Pracujeme v tréningovom procese na princípoch v ofenzíve a defenzíve, a je to vidieť aj v zápasoch. Hráči prenášajú veci z tréningov do zápasu, čo nás trénerov veľmi teší. Samozrejme, musíme pokračovať ďalej v práci a neuspokojiť sa, lebo stále je čo zlepšovať.“

Prípravný zápas – sobota 03.02.2024, 11.00 h – UT Lučenec

MŠK Novohrad Lučenec – RSC Hamsik Academy 0:2 (0:2)

Góly: Šimo, Vlkolenský.

Zostava RSC HA 1. polčas: Dovec – Kuraj, S. Hacker, J. Hacker, Kovalčík – Klandúch, Beran, Hreha – Ceniga, Šimo, Vlkolenský.
Zostava RSC HA 2.polcčs: Szakál – Ceniga, S. Hacker, Klandúch, J. Hacker – Kajsin, Mlkvik, Palko – Renko, Puškár, Tonkovič.
Striedali v 2. polčase: Ajeti, Somov.

Ďalšie novinky