Víkendový program: V sobotu štyri zápasy v Rudlovej, v nedeľu ďalšie dva

  1. Domov
  2. Akademia
  3. Víkendový program: V sobotu štyri zápasy v Rudlovej, v nedeľu ďalšie dva

Počas tretieho marcového víkendu bude v areáli v Rudlovej živo. V sobotu sú tam na programe hneď štyri zápasy za sebou, keď budú hrať doma naši dorastenci aj starší žiaci. V nedeľu zas prídu na rad stretnutia našich mladších žiakov.

Muži budú chcieť pozitívne zareagovať na domácu prehru s Malackami v sobotu 16. marca od 14.30 h, keď sa v rámci 18. kola III. ligy západ predstavia na ihrisku MŠK Fomat Martin.

Dorastenci budú hrať doma. Devätnástka sa pokúsi vyhrať aj štvrtý jarný zápas. V súboji prvého so siedmym privíta v sobotu o 11.00 h v Rudlovej rovesníkov z FK Nitra. Sedemnástka, ktorá je taktiež na čele tabuľky, bude hrať v rámci 19. kola II. ligy Západ o 13.30 h.

Starší žiaci sa predstavia taktiež v sobotu v Rudlovej. Pätnástka bude chcieť bodovať aj v štvrtom jarnom zápase, keď o 16.00 h vyzve v stretnutí 4. kola nadstavbovej skupiny Stred+Východ o titul súpera z Ružomberka. Štrnástka bude hrať od 18.00 h.

Mladší žiaci sa v nedeľu 17. marca v Rudlovej stretnú v rámci 16. kola I. ligy skupiny Stred s rovesníkmi z MŠK Žilina. Trinástka nastúpi na svoj zápas o 10.00 h, dvanástka o 11.30 h.

Sumár mládeže z uplynulého víkendu nájdete tu.

Ďalšie novinky