Víkendový program: Doma hrajú muži aj dorastenci

  1. Domov
  2. A mužstvo
  3. Víkendový program: Doma hrajú muži aj dorastenci

Naši muži a dorastenci môžu predĺžiť pozitívne série už v sobotu doma.

A-mužstvo čaká po piatich zápasoch bez prehry stretnutie 23. kola III. ligy Západ, ktoré odohrá v sobotu 20. apríla od 16.30 h na Mestskom mládežníckom štadióne v Radvani proti Lehote pod Vtáčnikom. Pôjde o súboj šiesteho a siedmeho tímu tabuľky.

B-mužstvo sa pokúsi zabodovať aj v piatom jarnom zápase. V nedeľu 21. apríla od 13.30 h sa v rámci 18. kola VI. ligy skupiny C predstaví na ihrisku TJ Tatran Čierny Balog.

Dorastenci budú hrať v sobotu v Rudlovej v rámci 23. kola II. ligy Západ proti rovesníkom zo Šamorína. Zatiaľ čo devätnástka vyhrala všetkých sedem doterajších jarných zápasov, sedemnástka bude chcieť pridať šiestu výhru v rade. Starší dorast bude hrať od 10.00 h, mladší od 12.30 h.

B-tím dorastu čaká v nedeľu o 13.30 h v Rudlovej zápas 16. kola IV. ligy skupiny Stred proti ŠKF Kremnica.

Žiacke B-tímy vycestujú v sobotu do Dudiniec. Béčko starších žiakov nastúpi na duel 18. kola II. ligy skupiny C o 10.00 h a rezerva mladších žiakov o 11.45 h.

V akcii budú aj naše dievčatá, a to v nedeľu v Trenčíne. Juniorky budú hrať stretnutie 14. kola I. ligy skupiny B od 11.00 h a žiačky od 13.00 h.

Sumár mládeže z uplynulého víkendu nájdete tu.

Ďalšie novinky