Muži si v príprave poradili aj s Kežmarkom

  1. Domov
  2. A mužstvo
  3. Muži si v príprave poradili aj s Kežmarkom

Naše A-mužstvo odohralo v sobotu 10. februára od 14.00 h na umelej tráve v Rudlovej štvrtý zápas v rámci zimnej prípravy.

Zverenci trénera Denisa Tomaškoviča si s piatym celkom tabuľky Majstrovstva regiónu Východ poradili rozdielom triedy. Po prvom polčase platil vyrovnaný stav 1:1, keď sa za náš tím strelecky presadil Patrik Abrahám a za štvrtoligistu Bavoľár. Po zmene strán skórovali už len naši hráči. Svoj druhý gól pridal Abrahám a dva presné zásahy si pripísal aj Matej Rosenberger. Naši muži tak vyhrali aj svoj štvrtý zápas v zimnej príprave.

Denis Tomaškovič, tréner RSC Hamsik Academy: „Odohrali sme slabý prvý polčas. Viazla nám kombinácia, hrali sme pomaly a na veľa dotykov. Absolútne sme sa nepresadzovali v krídelných priestoroch cez dobre brániaceho súpera. V druhom polčase sa niektoré veci zmenili a dobre naskočili striedajúci hráči. Som veľmi rád za tento prípravný zápas, lebo súper sa prezentoval rovnakým prejavom ako veľa mužstiev v našej súťaži, čo nám robilo v teraz aj v súťaži problémy. Na druhej strane, vypracovali sme si aj v tomto zápase veľa gólových príležitostí, čo je pozitívne. Máme za sebou zápas s výborným súperom a pokračujeme ďalej v príprave.“

Prípravný zápas – sobota 10.02.2024, 14.00 h – Rudlová UT

RSC Hamsik Academy – 1. MFK Kežmarok 4:1 (1:1)

Góly: Abrahám 2, Rosenberger 2 – Bavoľár.

Zostava RSC HA: Slančík – Jenat, Kapor, Ceniga, A. Jackuliak, Netolický, Jančo, Holub, P. Hanes, Legian, Abrahám.
Striedali: Dovec – Rosenberger, Beran, Ždánsky, Somov.

Foto: FB 1. MFK Kežmarok

Predchádzajúce výsledky A-mužstva RSC Hamsik Academy v zimnej príprave 2024

FK Brezno – RSC Hamsik Academy 1:6

RSC Hamsik Academy – FK Třinec 3:1

MŠK Novohrad Lučenec – RSC Hamsik Academy 0:2

Ďalšie novinky